PRISTUPNICA I KONTAKT

 

 

Svaki pojedinac će, putem članstva u Klubu, imati beneficije kojih će tokom vremena biti sve više. Pristupanjem u  SCS dobija se članska kartica koja je osnov za ostvarivanje svih članskih pogodnosti.

Svaki član može aktivno i pasivno učestvovati u daljem razvoju SCS. Članstvo u Saab Club Serbia je dobrovoljno. Članovi SCS mogu postati svi punoletni građani.

Članstvo je vremenski ograničeno, i predviđena članarina se odnosi na jednogodišnji period koji nije vezan kalendarskom godinom.

Uplatom godišnje članarine u iznosu od 2000. dinara, dobijate člansku kartu sa kojom možete ostvarivati popuste i druge beneficije.

Ne plaćanje članarine u roku od 10 dana od isteka validnosti članske kartice bilo kojeg člana, povlači suspenziju njegove članske kartice, te samim tim i gubitak svih beneficija koje kao član SCS uživa.

 

PRIMER UPLATNICE

uplatnica

Po izvršenoj uplati od 2000. (dve hiljade) dinara, popunite prijavu za članstvo ( ime i prezime, automobil koji posedujete, mesto stanovanja, kontakt telefon, e- mail adresu ), i pošaljite. Obavezno je popuniti sva polja.

Po prijemu prijave dobićete potvrdu o prispeću uplate i prijave. Sve informacije se diskretno čuvaju u bazi podataka Saab Cluba Serbia, i isključivo se koriste za svrhu komunikacije između Kluba i članova.

Članska kartica se može preuzeti lično, ili putem pošte, zavisno od toga kako Vi želite.

Naravno, ukoliko želite da Vam članska kartica stigne poštom, morate navesti željenu adresu prijema.

Članstvo nije ograničeno kalendarskom godinom.
Od dana kada uplatite i popunite pristupnicu, nebitno koji dan u godini, kartica vam važi do istog datuma u sledećoj godini.

Za članove iz inostranstva najbolje je uplata preko Western Union-a, uz to moraju da računaju da postoje dodatni troškovi slanja:

1.Za okolne zemlje za koje se ne dostavlja Avionom, dodatni trošak je oko 250din. ( iz iskustva slao do Banja Luke)

2.Za članove kojima se pošiljka šalje avionom je oko 500din.( iz iskustva , slao za USA izaslo 540 din, a Makedonija 360din isto toliko otprilike i za Crnu Goru)

Na ovom sajtu mozete i sami da izračunate cenu poštarine KLIK

Znači pored redovne uplate članarine, uplaćuje se i dodatni trošak za poštarinu.

Rok za izradu kartice od našeg saradnika je od 7 do 10 radnih dana od dana prijema vasih podataka preko pristupnice i potvrde o uplati iz banke.
Nakon toga istu dostavljaju meni i ja vam šaljem putem pošte…

 

Zloupotreba članske kartice, kao i neovlašćena upotreba imena Kluba će biti kažnjena u skladu sa Zakonom.

 

KONTAKT

Slaviša Radmilo

Telefon: 066/8821826

Adresa : Ugrinovacka 111, 11272 Dobanovci, Srbija

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Pristupnica

 

View Larger Map