Jesenji skup Saab Club-a Serbia-izveštaj

Stiže nam hladnije vreme, a sa njim i četvrti, “Jesenji skup Saab Club-a Serbia”.

 

U nedelju 26. oktobra, održan je četvrti po redu skup SAAB kluba. Skup je tekao ovako:

Automobili su se skupili na parkingu u Dobanovcima gde sam iskoristio priliku da slikam prisutne mašine. To nije uopšte bilo jednostavno jer su vremenske prilike bile slične onim koje vladaju u zemlji u kojoj se SAAB proizvodi. Čisto malo simbolike.

Ovoga puta, na skupu je bilo više SAAB-ova novijih generacija, dok se pravi klasici nisu pojavili u velikom broju. Od predstavnika klasika, pojavio se samo 900 OG sedan. Plan skupa je bio da se posle okupljanja na parkingu, krene u koloni ka Boljevcima, tačnije nautičko selo Biser. U 13h kolona je krenula ka destinaciji. Kolona Saabova, svečano je krstarila rutom i mamila poglede, jer se retko viđa flota automobila iste marke u koloni, a posebno ne Saab-ova.  Kada smo stigli na odredište uz lepo okruženje usledilo je i lepo druženje uz rostilj.

 

Da ne dužim previše, slike ce vam sve reći. Iskoristiću priliku da pohvalim SAAB klub Srbija koji iz godine u godinu jaca.Ovaj klub se može pohvaliti saradnjom sa mnogim velikim imenima Saab industrije kao što je i čuvena firma “Speedparts” koja je odgovorna za stvaranje SAAB-a 9-3 sa 1032ks, kao i mnoge druge projekte koje smo vam ranije predstavili. Svi SAAB ljubitelji, pozvani su da se pridruže klubu. Ne morate da vozite Saab da bi bili u klubu, a pored sjajnog druženja na skupovima, članovi dobijaju odlične pogodnosti kod saradnika kluba koje mogu iskoristiti i na automobilima drugih marki. Ukoliko ste zainteresovani za članstvo u klubu, kliknite na PRISTUPNU STRANICU, a saradnike i usluge koje nude članovima možete pogledati OVDE.

Sa Saabovima se ponovo druzimo i sledece godine. Iako na prvi pogled izgledaju standardno, dosta ovih automobila je modifikovana pod haubom jer je Saab iako snažan, luksuzan i izdržljiv, takođe jako zahvalan za pojačavanje. Nadam se da će vam slike preneti bar delić atmosfere.

 

Galeriju mozete pogledati OVDE (klik)