Za neki Dan ide noviji set letnjih guma Dunlop, zamena plocica I to je to... Auto je zaista lepo i pedantno odrzavan kod Svete, ima servisnu knjizicu... Ja cu ga preseliti kod Trnavca u servis, Viktor ga je pogledao pre kupovine I dao zeleno svetlo. Ja Sam u blokadi do 26.6. Pa cu poludeti sto ne mogu na neku dalju destinaciju da ga protegnem.... ....
185ks zlatna sredina.... ...malopre sam ga provozao malo po kraju, poteze sjajno, zvuk turbine .... Jedva cekam narednu nedelju kada prestaje zabrana bice samo
Hvala svima na cestitkama... Jedno pitanjce? Neka preporuka za odrzavanje sedista, koje sredstvo, koliko cesto? Za spoljasnje delove od plastike, spojlercic i plastiku oko gepeka kao I za delove ispod vrata uzeo Sam Wurthov sprej, imao sam ga na bivsem autu, odlican je...
Za koje delove ispd vrata? Za kozu moja preporuka je Gliptone. Kolko mi je poznato, nema u Srb da se kupi ali mozes na njihovom sajtu, ebayu, parts for Saab...i td. Svi salju za Srb. Malo skuplje ali vrhunska stvar. Pisao sam vise puta ovde o tome.