malo sala, a malo i los glas

Ma jok, mislim da je racunica prosta.Carlsson je napisao:je li koliko su ta dugmad, poklopci i lajsna...3000€ ?
kad ga prodajes za 5k?
Druze, ovde ti je takva prica... Sve sto drugi prodaju to je skupo, sve sto oni prodaju to je povoljno. Auto je tvoj i mozes da ga cenis kolko hoces, ako je nekom to mnogo, to je njegov problem... Opusteno ;)dejansavicdusan je napisao:Drugari, auto ce biti prodat ozbiljnom kupcu ako se pojavi. Postavljen je i na Mobil De, pa reko da se cena ne razlikuje. Na forumu svi znaju koliko je placen. Znaci 2300 e plus regisatracija i prevod 400, sredjivanje 100. Mogao sam da kazem i da sam ga platio 3000, koliko je trazeno. Nisam imao razloga da krijem. Dakle ako neko zeli da ga kupi cena ce biti ista koliko je trazio gospodin koji je meni prodao, samo sto se sada dobija registrovan i proveren auto za te pare. Ne znam zasto se niko nije usudio da ga kupi onakvog kakvog sam ga ja zatekao u garazi, neregistrovanog, prasnjvog, pa peripetija oko kupoprodaje... Sada sve to kupac dobija olako za iste pare. Znaci cena je 3000
Ja jesam ljubitelj, zato sam ga i spasio od propadanja...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta