Ovi delovi ne postoje u Srbiji na polici (jedva da ima neki Saab sa tim motorom).........posalji mail pomenutim Neobrothers-ima, momci su korektni i imaces odgovor za 1-2 dana.MAD SERB je napisao:kad smo vec kod polovnih delova da li bi neko bio ljubazan da mi kaze cene odprilike za sledece delove (interesuju me grube cene ) ECU,turbina,dizne sa motora B207 R hvala ili ako neko vec ima nek mi napise na pp sta ima i koliko para
Ovi delovi ne postoje u Srbiji na polici (jedva da ima neki Saab sa tim motorom).........posalji mail pomenutim Neobrothers-ima, momci su korektni i imaces odgovor za 1-2 danakd23se4 je napisao:MAD SERB je napisao:kad smo vec kod polovnih delova da li bi neko bio ljubazan da mi kaze cene odprilike za sledece delove (interesuju me grube cene ) ECU,turbina,dizne sa motora B207 R hvala ili ako neko vec ima nek mi napise na pp sta ima i koliko para
Nije neophodno! Matora koka dobra juhaBagzi93 je napisao:Moze i komsinicine slike ako je mlada
kd23se4 je napisao:Nije neophodno! Matora koka dobra juhaBagzi93 je napisao:Moze i komsinicine slike ako je mlada
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta