Mislis da antene u Svedskoj imaju drugi prinip rada od nasih?
Pogledaj ovde: http://www.kolumbus.fi/richard.bevan/sa ... in_out.gif
Imas na konektoru zicu F - ona daje impuls anteni - pogledaj koje je boje kod tebe zica F pa je trazi pozadi
Videcu ovih dana,nesto sam bolestan,uhvatila me neka gripustina.... 

Lik je samo isekao katalizator i navario drugu cev 
,a kad smo kod nje danas je bio prvi lep dan i lep pocetak za novu garazicu...Ukratko ruke me bole od lopatanja suta
CDisa mi je za Dobaju dusu dao za sad,ali planiram uskoro da ga registujem,uvek nesto drugo iskrsne
Pa da vidim da se uputim na malko dalje rute,posto sam ga istestirao i sredio donekle po mojim zahtevima ,a inace vozam ga skoro svaki dan
da dopuni akumulator
On je kupljen iz ciste ljubavi prema Saab marki
Ali...Imam i Mazdu...ona je registrovana...nju cepam na dalje...Nisam CSa razvalio skroz,kako sta kupuju tako skidam sa njega...Ubila zima...Mislim da ce sledece nedelje garaza biti bar u nekom stanju pod krov,pa da ga lepo rastavim i slozim...Parkiram CDisu i Mazdu i malo dam sebi oduska...Ubih se od posla...
Nego moram CDisu kod auspuh majstora,poceo je da mekece,ubila ga zima,nije bilo dobre trave da pase
A plina imam tri vrste (igrom slucaja) i nikako da stignem da ga ubacim...
Bas sam dobio juce u nekoj kompezaciji neku bocu za plin sa nekim alu poklopcem...pa sam hteo da pitam za cega je...ova boca?Ako neko zna...ja ovakvu prvi put vidim...Nju mi lik poklonio,tako da mi nije bitno i da je njesra...samo da znam za kakav plin se koristi...
Moglo je sve da stane i u dve prosto prosirene,al sam se raspisao 

troll 9-5 je napisao:Deluje mi mala boca, da nije od viljuskara?![]()
![]()
Edit: Sad sam video da na njima ide obicna boca kao za sporete![]()
Nije bas mala,52lit...a imam jos dve boce po 80 lit normalne...
Ova bas cudna
A ja reko da nisi video moju celavu glavu negdevidjam ga stalno na ulici kad prodjem,a vidim tablice nisi promenio,i tako skapiram da je neregistrovan.....
To ne mogu da ti napisem ukratko...Mozda bi stalo na dve stranekakvu mazdu imas

Bice,ima zena da pomisli da hocu da joj prodam auto,cim ja ga slikamDaj neku sliku mazge
Danas sam stavio drugu kasetu...malo noviju od moje sa onog sivog CSa iz Nisa...
Kako da smanjim ler gas...?Trenutno mi radi na 1000-1100 obrtaja,ponekad se spusti na 900,koliko ja znam,a mozda i ne znam trebalo bi oko 900...
Ima onaj sraf na leptiru gasa njega sam popustio ali leptir nemoze vise nazad,sajlu sapopustio na plastici sraf...Kada se zagreje radi na 1000 obrtaja sa upaljenim potrosacima...svetla,kasetofon...Zna da se desiti da prilikom paljenja zadrzi obrtaje 1200-1300 na 10tak sekundi i onda se spusti na 1000..Kada je auto hladan zadrzi se i malo duze ...to mi se desavalo i sa starom kasetom ponekad,ali ne ovako izrazeno...Mozda je zbog toplijeg vremena,jer kada je hladnije radi na 900 nekad skoci na 1000,ali vrlo retko...
I da,sta to kvrcka-pucka u krilima sa obe strane kada su mi upaljena svetla,a auto ugasen,mozda ono za automatsko paljenje?
Nemam poima
Kako bih mogao to da ispitam? 
Meni prvo to palo na pamet, al reko ima pozvanijih od mene da pricaju na temu TrionicaSlavisacs je napisao:Jel moguce ovo sto sam obelezio,ventil kontrole vazduha lera:
da krenem od tih sitnijih stvari...

Sta mu kucas u googlu?To je isto jedna od mogucnosti,nije hugo pa samo na srafKolja je napisao:Tebi je sve OK samo ne umes da nastelujes ler gas. Cini mi se da se steluje kad raskacis iac ventil i bla bla bla. Nadji na googlu
Prvo bih to,posto nema nekog rastavljanja...pa ondak dalje

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta