Evo i od mene zvanicno cestitka za kupovinu u pravoj temi, koju sam ja malo doradio,tako sto sam ubacio 3 raspolozive slike u prvi post,i pobrisao sve postove koji su bili oko otvaranje ove teme.......cisto da ne kazete da nista ne radim

,a ako bude srece,do ponedeljka ce biti registrovan... 
...jel ostaje Slavisacs ili idemo na Slavisacd 
u Slavisucd 

Vozio sam do majstora,kaze motor dobar,menjac dobar,amortizeri sva cetiri zamenjeni,kao novi...mozda bi dizne trebalo procistiti,ali kaze da jos malo vozim,da je to isto od stajanja...to se i culo prosli put kad sam istripovao da je nesto vise...plocice kao nove,diskovi takodje,lupkanje se javlja zbog kocnica,kao sto sam i mislio...Sto ga vise vozim i kocim manje se cuje....resen je i ventilator,malo je kacio delic nekog limica,sad je odlicno radi...pukli su nosaci auspuha 2 komada,oni gumeni...Kupio sam danas svecice, filter goriva i ulja,ulje,korsantin,ne znam samo koji filter ide za vazduh?Da li moze sa CS-a,posto imam jedan viska...?

Pa pazi,ako nesto sto skripi,onda kod sabista,a za sad kod Majstor LOLE,zna ga Boki...AERO je napisao:Gde ga odrzavas,ili preciznije - gde imas nameru da ga odrzavas? Kod nekog tvog majstora ili kod nekog od saabista

a posle pun gas 
Kupljeno.Wurth sredstvo za ciscenje direktnog ubrizgavanjazodiac je napisao:Divan auto, cestitam jos jednom na kupovini. Dizne hoce da zapeknu od stajanja, ja ti preporucujem da sipas wynns ili liqui moly injection cleaner, resices problem u prvih 100-200km.

Hvalatroll 9-5 je napisao:Nek ti je sa srecom, da ga sredis bez nekog veceg maltretiranja![]()
a posle pun gas
![]()

Inace auto ti je vrh, da se navozas lepo! 
HvalaSAABZL je napisao:Ja sam imao 2.3i.... E to je vozilo.. Po 30000 bez zamne uljaInace auto ti je vrh, da se navozas lepo!
![]()

Zamenjene one gume - nosaci auspuha,instalacije malo sabrane sa vezicama...Sutra filter goriva,pranje motora,sijelicicice....
Da li postoji neki ispust za antifriz na hladnjaku?
Nisam video,a sutra bi trebalo i to...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta