Evo Nole Srbine
Sa uključenim kontaktom , držite CLEAR i strelicama (za SID
1 ) ili CLR i SET tastere (za 2 SID ) zajedno duže od 4 sekunde .
Zatim krecite se strelicama ( ili +-) kroz podesavanja .
Izaberite sa SELECT, CLR ili SET u zavisnosti od vašeg SID-a . Tu ti se nalazi izbor za jezik.
Tvoj je koliko se razumem kao profesionalni voajer u SAAB, SID1.
Saab 9-3 2.0t cabrio
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
- nolesrbin93
- Pridružio se: 26 Maj 2013, 00:00
Re: Saab 9-3 2.0t cabrio
Ljudi,imam pitanje jedno. Nameracio sam se da opravim displej na sid-u. i zvao sam onaj oglas sto ima na polovnimautomobilima,stoji vec duze vreme. i lik mi rekao da moze to da mi opravi ako je proizvodjac nokia,a ako je autoliv da onda ne moze on tu nista. gde god sam ovde trazio podatke vezane za opravku sid-a i za taj silver cable,nigde nisam nabasao na to da se spominju nokia i autoliv...pa ako neko moze da mi se pojasni o cemu se radi :) ako je vec bilo ovoga negde i ako se ponavljam izvinjavam se unapred :)
- nolesrbin93
{ DESC_URL } Ljudi nasao sam ovaj kabl na ebay-u...Jel to ono sto mi treba? I jel sigurno moj sid1?
Javio mi se i jos jedan problem,uopste nece da izvlaci antenu,antena ne radi uopste...Jel i to moram novo da narucujem ili moze nekako da se sredi? pozdrav.:)
Javio mi se i jos jedan problem,uopste nece da izvlaci antenu,antena ne radi uopste...Jel i to moram novo da narucujem ili moze nekako da se sredi? pozdrav.:)
- nolesrbin93
{ DESC_URL } Jel ovo antena za njega?
- san_šabacisko
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00