Centralna brava-SAAB 9.3II

Korisnikov avatar
Cestnik
Pridružio se: 06 Mar 2013, 00:00

Centralna brava-SAAB 9.3II

Postod Cestnik » 07 Mar 2013, 22:40

Pozdrav svima.

Radi se o kvaru centralne brave za suvozaceva vrata. Jednostavno ne reaguje. Cuje se neki zvuk kada se zakljucava ili otljkucava, znaci da brava dobija struju ali ne zakljucava. Cudo sam skidao sa auta ali imam utisak da ga mogu rasklopiti samo brusilicom...........pa kao i da probam da ga popravim ali izgleda da i nije pravljen da se rastura i popravlja.

Da li neko ima iskustava sa ovim bravama? Mozda preporuka gde da nabavim drugu (mada mislim da trenutno niko nema da je proda, bar po razumnoj ceni, nema koga nisam zvao). Mozda je neko ipak rasturao, prilicno me zanima sta je unutra, na kom principu radi..............da znam da li uopste da se trudim da je popravljam.

Hvala unapred!

Korisnikov avatar
Cestnik
Pridružio se: 06 Mar 2013, 00:00

Re: Centralna brava-SAAB 9.3II

Postod Cestnik » 09 Mar 2013, 12:11

Hvala na pomoci. Jesi li ti nekada narucivao polovne delove iz inostranstva? Koja je sansa da mi neko odande posalje tu bravu? Vidim na ovim linkovima da toga gore ima na kilo ali, jbg, nisam siguran koliko ce se cimati da salju i koja bi bila cena dok doje do nas.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Re: Centralna brava-SAAB 9.3II

Postod kd23se4 » 09 Mar 2013, 14:06

to ces resiti tako sto ces im napisati mail i reci sta ti treba i za koju zemlju. Onda ce da ti kazu saljemo/ne saljemo - > ako saljemo - > cena toliko

Pa ti onda dodaj na to jos ca. 30% (carina+pdv), ako prelazi sa postarinom 70EUR-a i znas na cemu si Slika

Povratak na “SAAB 9-3 SS MY 2003-”