kvacilo mi je izgubilo deo hoda,kad sam prvo krenuo normalan hod,meko,na pola hvata polazi normalno a onda drugo paljenje,shok,hvata dole na santimetar ne vraca se do kraja, ostalo kao da je sve u redu ne cima kad menjam brzine,samo je hod kao upola manji.vizuelno nije u ravni sa kocnicom
koja mu je dijagnoza
hod kvacila
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Re: hod kvacila
verovatno problem sa cilindrom kvacila probaj sa zamenom kocione tecnosti ispiranje boce jako verovatno da je prljavstina u sistemu burazer je skoro imao slican problem na 9000 skinuo da remontuje cilindar kad ga je otvorio unutra mulj sve lepo ocistio i sad sljaka bez problema
Saab 900og
-
- Drug Član
- Pridružio se: 29 Maj 2014, 22:45
dobro,to ne zvuci tako strasno,mada deluje evo i sad sam vozio pod novim uslovima i nema promene i dalje je tako kako sam rekao
mada nisam znao da kvacilo ima veze sa kocionom tecnoscu,hvala resavam sto pre
mada nisam znao da kvacilo ima veze sa kocionom tecnoscu,hvala resavam sto pre
-
- Drug Član
- Pridružio se: 29 Maj 2014, 22:45
konacno danas kod majstora i sve sto je uradio je to da je neku polugicu ili neznam sta vec na samoj papucici kvacila zakacio ili zatego nesto sto odredjuje hod kvacila i kvacilo opet ima svoj stari hod.sad se privikavam na novo staro kvacilo i neverovatno kako sam se priviko na manji hod,vozio sam sportskije nekako menjanje islo brze,strasno,nije jedna muka.
pozdrav
pozdrav