hod kvacila

oliverche
Drug Član
Pridružio se: 29 Maj 2014, 22:45

hod kvacila

Postod oliverche » 19 Dec 2014, 16:21

kvacilo mi je izgubilo deo hoda,kad sam prvo krenuo normalan hod,meko,na pola hvata polazi normalno a onda drugo paljenje,shok,hvata dole na santimetar ne vraca se do kraja, :kuuku: ostalo kao da je sve u redu ne cima kad menjam brzine,samo je hod kao upola manji.vizuelno nije u ravni sa kocnicom
koja mu je dijagnoza

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Re: hod kvacila

Postod nik 900t » 19 Dec 2014, 21:59

verovatno problem sa cilindrom kvacila probaj sa zamenom kocione tecnosti ispiranje boce jako verovatno da je prljavstina u sistemu burazer je skoro imao slican problem na 9000 skinuo da remontuje cilindar kad ga je otvorio unutra mulj sve lepo ocistio i sad sljaka bez problema
Saab 900og

oliverche
Drug Član

Postod oliverche » 19 Dec 2014, 22:56

dobro,to ne zvuci tako strasno,mada deluje evo i sad sam vozio pod novim uslovima i nema promene i dalje je tako kako sam rekao
mada nisam znao da kvacilo ima veze sa kocionom tecnoscu,hvala resavam sto pre

oliverche
Drug Član

Postod oliverche » 23 Dec 2014, 17:57

konacno danas kod majstora i sve sto je uradio je to da je neku polugicu ili neznam sta vec na samoj papucici kvacila zakacio ili zatego nesto sto odredjuje hod kvacila i kvacilo opet ima svoj stari hod.sad se privikavam na novo staro kvacilo i neverovatno kako sam se priviko na manji hod,vozio sam sportskije nekako menjanje islo brze,strasno,nije jedna muka. :kuuku:
pozdrav

Povratak na “SAAB 9-3 SS MY 2003-”