saab.mkd je napisao:Pozdrav iz Makedonije neodavno sam se zaclanio,procitao ovih dana gotovo sve postove u vezi motora i menjaca i odusevila me vase poznavanje o ovim kolima.E sad nisam vlasnik saaba momentalno sam vlasnik alfa 156 redizajn sa motorom od 150ks,kako citam ovde taj motor je i saabu i trenutno trazim takvog sa ovim motorom da bude 150ks i 9-3 model negde 2005 ili 20-6 godine,posto sam prezadovoljan sa ovim motorom kako ide i koliko je mala potrosnja.I jos bi pitao jer uveliko trazim saaba pa juce mi je ponudeno saab 9-5 sa 2,2 dizel,to je opelov kako sam procitao ovde.Taj motor je na lanac i je dobar,ali je slabiji od jtd ali nema veze.Pitanje mi je bilo vlasnik saaba koji je 2002 godiste sa full opremom trazi mi alfu i jos 800 eura,i da napomenem da je auto donesen iz Holandije ocarinet ja samo da ge registrujem.Nesto da mi kazete o ovom modelu jer mnogo nisam obracao paznju za 9-5,vise sam trazio 9-3,a kod nas ovde su veoma retki pa prodajem alfu pa sa novcem planirao sam u Bugarskoj i da od tamu uvezem sam auto.Pozdrav svima i hvala
Aero@
Sto se tice tvog pitanja (odnosno vise njih),predlazem ti sledece:
- Da se sad mi ovde ne bi raspisali da ti pomognemo a onda istu ili slicnu pomoc trebao jos neki clan,posto nikada te odgovore ne bi trazio u ovoj temi PREDLAZEM ti da postavis pitanje ovde >[link_open=http://www.saabclubserbia.rs/viewtopic. ... &start=175]KLIK[/link_open] i tu se lepo ispricamo.
Dakle odes u ovu temu na koju sam te uputio ,samo stisnes ono "ODGOVORI" u donjem levom uglu -
i pisi nam sve sto te muci![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost