Pozdrav piplz, ja sam Dule iz Cacka, imam 33 godine, neozenjen, bez dece bar koliko ja znam . Neki me mozda znaju sa cbc ili drugih foruma pod pseudonimom Skyline.
Nemam Saab, ali se razmisljam o kupovini jednog. Nadam se lepom druzenju, veliki pozdrav
Pozdrav svima! Moje ime je Stefan, iz Bg sam i u potrazi za 9-3 cabriom.
Inace sam veliki ljubitelj Saab vozila. Prvi put sam se zaljubio u Saab gledajuci slike, drugi put gledajuci jednog u dvoristu moje skole (9-3 2001.) a treci put i to je ono kad znate da je to to, kad je otac kupio 9-3 2.2TiD 2001. i kad sam se provozao u njemu, kasnije i 9-3 1.8t, ali ja sam i dalje opsednut prvim modelom 9-3 i takvog cabria i trazim, nadam se da cu ovde naci odgovarajuci savet za kupovinu, posto cu otvoriti sad temu o ovome sto me interesuje, pa ko moze i hoce, nek pomogne. :D
Dobar dan radni narode,pozdrav iz Bora od skoro sam postao vlasnik SAABa 9-3 1.8t 2003 god. i smatram da ce mi znanje i informacije svih clanova dobro doci
Poslednji put menjao 1 dana MAD SERB, izmenjena 1 puta
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!! Cars are my drug, SAAB is my dealer ! Mog je SAABa, vozila baba powered by Nordic performance