Eneos Motor Oil

eneos_motoroil_logo_large_720 Ukoliko ste član Saab Club-a, možete ostvariti popust na sve artikle/usluge ponuđene u prodaji. Popust je u vidu veleprodajne cene  na pojedinačne artikle/usluge, bez ograničenja na količinu artikala/usluga za koje se interesujete.

Pravo na popust se ostvaruje, uz obavezno pokazivanje članske karte na uvid.

Postanite član još danas apliciranjem na pristupnoj stranici.

Za artikle kliknite OVDE, i odaberite artikal koji vam se dopada.

 

Popust za kupovinu ulja i maziva marke ENEOS, kod generalnog uvoznika i distributera SHOPRROUP!

Linkovi:
SHOPGROUP
ENEOS SRBIJA
ENEOS EVROPA

ENEOS maziva proizvodi vodeća japanska naftna kompanija JX NIPPON OIL & ENERGY.

Nalaze se u prvom punjenju vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA…
Eneos brend je vrlo prisutan u motosportu. Od 2005. do 2008. Nippon Oil je bio ovlašćeni snabdevač mazivima Hondinog bolida Formule 1. Prisutni su i u samurajima japanskog Super GT šampionata (Lexus), Global Rallycross-u, Moto GT-u (Yamaha), NASCAR-u, Formula D…

JX NIPPON i Eneos su 2012 godine bili sponzori Samuelu Hubinette (letecem Svedjaninu) sa Saab-om 9-3 u Global RallyCross sampionatu.

Image

Ime brenda ENEOS nastalo je kombinovanjem engleske reči “ENERGY” (energija) i grčke reči “NEOS” (novo).

Logo brenda Eneos simboliše energiju, odnosno globus u centru logoa simboliše pouzdan izvor kontinuirane energije dok spirale oko globusa simbolišu odavanje energije kroz inovativna i kreativna rešenja.

Kompanija Nippon Oil osnovana je davne 1888 godine i od svog nastanka neprekidno se razvija i širi. Nippon Oil danas je vodeća japanska naftna kompanija sa kapitalom od 139,4 milijardi jena. 0d 1. Jula 2010 kompanija posluje pod nazivom JX NIPPON OIL & ENERGY.

Na nasem trzistu, Eneos je prisutan sa svojom vrhunskom serijom motornih i menjackih ulja Premium Hyper i Ultra i “High End” klasom u motornim uljima SUSTINA!